Ekstra service

Har du brug for ekstra hjælp under din tur? 

Vi tilbyder generelt ekstra service til din tur. Det er blot vigtigt for os, at vide på forhånd.

Barnevogn
Kørestole
Ældreassistance

Læs mere

Barnevogne

De fleste af vores vogne kan have en klap- eller barnevogn med. Det er dog vigtigt, at du fortæller os det, når du bestiller, så vi er sikre på, at du kan have det hele med.
Vores chauffører hjælper dig naturligvis med at få barnevognen ind og ud af bilen.

Barnesæde

Hvis du har brug for barnesæder, så husk også at sige til. Nogle af vores vogne har dem indbygget i sæderne, og andre kan hente dem på centralen mod betaling.

Lovgivning

Lovgivningen er således, at der er fritagelse for at anvende særligt sikkerhedsudstyr til børn i hyrevogne. Det er dog en betingelse, at børnene sidder på bagsædet og at børn over tre år placeres med en almindelig sikkerhedssele. Det kan sammenlignes med at køre i bus, hvor der heller ikke er samme krav til sikkerhedsudstyr.

Kørestole

Vejle Taxa kører dagligt med mange gangbesværede kunder. Det kan være ældre mennesker, som ikke længere er mobile – men det kan også være folk med midlertidige skader, som evt. skal til undersøgelse – eller blot har brug for at transport.

Som et led i at tilbyde transport til gangbesværede samt patientbefordring i almindelighed har Vejle Taxa mulighed for at transportere de fleste typer kørestole – både almindelig og høje. Hvis blot du husker at fortælle os, hvilken type kørestol, du har, når du bestiller, så sender vi en vogn, der kan klare opgaven.
Trapper

Vi har desuden mulighed for at hjælpe kørestolsbrugere op og ned ad trapper, vha. en særlig trappelift. Det er naturligvis ikke alle chauffører, som er uddannet i at bruge liften, så hvis du har brug for denne hjælp til trapper, så er det en god idé at bestille vognen i god tid.

Ældreassistance

Vejle Taxa har stor erfaring med patientbefordring og kørsel med gangbesværede, kørestolsbrugere mv.

Hvis du ved bestilling angiver, at du har brug for at have en kørestol med, så sender vi en vogn, der passer til opgaven. Vi har endda en trappelift, så vi kan hjælpe dig op og ned af trapper.
Husk at fortælle, hvis du har brug for at have kørestol med eller hvis du har brug for trappeliften.