Vejle Taxa

Vejle Taxa

Vejle Taxa er en alsidig forretning, der kan klare næsten alle transportopgaver, store som små.

Samtidig er vi en forretning, der kan levere en vogn på alle tider af døgnet, året rundt, også når andre har lukket. Vi holder aldrig fri.

For at nævne nogle af de opgaver, vi gerne påtager os, er den vigtigste naturligvis persontransport af enhver art. 


Siddende patientbefordring. Vejle Taxa har sammen med andre hyrevogne i amtet varetaget den siddende patientbefordring for Region Syd (tidligere Vejle Amt) i mere end 10 år.

Hastende småforsendelser. Vi påtager os også gerne kørselsopgaver med hastende småforsendelser til et hvilket som helst sted i landet og kan naturligvis også hente forsendelser overalt.

 

8 personers vogne. 20% af vores vognpark er store vogne; så også her påtager vi os gerne opgaver. Til fester og andre arrengementer er det en rigtig god idé at bestille vognen senest dagen før.

Liftvogne. De fleste af de store vogne er monteret med lift således, at vi også kan klare transporter med kunder, der sidder i kørestol.

Trappelift. Vejle Taxa er også i stand til at lifte kørestolsbrugere op/ned af trapper i ejendomme.

 

Landsdækkende handicap service. Vejle Taxa har også indgået samarbejde med DSB om landsdækkende handicap service, hvor vi bl.a. sørger for at løfte kørestole ind og ud af tog, der ankommer til Vejle.

Samtidig følger vi handicappede, svagtseende, dårligt gående og andre, der har behov, fra tog til mødested eller omvendt.

Biludlejning uden fører kan vi ikke klare, men i mange tilfælde er det også billigere at blive kørt i taxa frem for at leje en bil til f.eks. København o.l.

Andre opgaver. Ring og hør nærmere. Vi kan næsten alt. Som eksempel Klarer Vejle Taxa ofte flaghejsningen/nedtagning når der ikke er DSB personale på Vejle banegård.

 

Spørg chaufføren

Når man sætter sig ind i en taxa i en by man ikke kender, er det oplagt at spørge chaufføren om byen, dens muligheder og gode steder. På den måde har taxachaufføren traditionelt altid været opfattet som en særdeles stedkendt guide, der kan fortælle, hvor man får noget godt mad, en god oplevelse eller en ren skjorte.

 
Hos Vejle Taxa kender vi Vejle by ud og ind. Vi har været her flere år end de fleste, og vi hører mangt og meget – også før det når andres ører. Her på siden samler vi noget af den viden, vi har om byen – og som mange spørger vore chauffører om.
 

Vejle by

Vejle er en af de største byer i Sydjylland. Den ligger ved det inderste af Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejs Ådal (Grejsdalen) løber til.

Byen er med sine ca. 60.000 indbyggere Danmarks 9. største by.

Vejle kommune
Vejle ligger i Vejle Kommune, der blev dannet ved kommunalreformen af kommunerne Børkop, Egtved, Jelling, Give og (gamle) Vejle. Som følge af reformen blev Vejle også sæde for Region Syddanmark. Før var det hovedsæde for Vejle Amt, og den gamle amtsbygning “Røde Orm” bliver nu brugt til Regionen.

Historie

Vejle er en af de største byer i Sydjylland. Den ligger ved det inderste af Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejs Ådal (Grejsdalen) løber til.

Byen er med sine ca. 50.000 indbyggere Danmarks 9. største by.

Vejle kommune
Vejle ligger i Vejle Kommune, der blev dannet ved kommunalreformen af kommunerne Børkop, Egtved, Jelling, Give og (gamle) Vejle. Som følge af reformen blev Vejle også sæde for Region Syddanmark. Før var det hovedsæde for Vejle Amt, og den gamle amtsbygning “Røde Orm” bliver nu brugt til Regionen.

Spisesteder

Vejle By er ikke bare kendt for et moderne og vel besøgt strøg med mange indkøbsmuligheder, men også for at have mange og rigtig gode spisesteder samt et livligt natteliv. I kraft af de mange unikke muligheder for oplevelser, trækker Vejle By en del gæster fra de omkringliggende byer, som blandt andet Kolding, Fredericia, Horsens.

 
Mange af vores kunder spørger chaufføren efter en god anbefaling til et spisested, en oplevelser eller lignende. Her på siden har vi samlet vores viden om nogen af de mange muligheder, som Vejle By tilbyder.
 
Hvis du mener, at vi mangler noget, så kontakt os.

Vi anbefaler

Tree-Top

Tree-Top Restauranten kendertegner gourmet kvalitet og den gode smag

Vedelsborg

giver store madoplevelser, som er inspireret af både nordisk og europæisk kultur.

Hviids Vinstue

Hviids Vinstue byder på velsmagende steakretter, som flamberes ved bordet.

Brasseriet

Her serveres god mad, både frokost og aften

Jacobsen

På restaurant Jacobsen serveres god klassisk dansk mad med et lille pift.

Remouladen

På Remuladen serveres dansk mad af høj kvalitet, både til frokost og aften.

Tortilla Flats

Traditionelt mexicansk køkken, kan dog også spises af mindre hærdede ganer.

Trattoria Dei Re

På Trattoria Dei Re får man italiensk mad og vin af høj klasse.

Lyst

Restaurant Lyst er en eksklusiv gourmet restaurant som ligger i fjordenhus

Reklameplads

En taxa kører næsten døgnet rundt og bliver set af stort set alle i byen. Den har ikke nogen fast rute og når den holder stille, så er det altid et sted med mange mennesker. Ofte kan man opleve, at se den samme taxa flere gange på den samme dag – selvom man måske ikke bemærker det.
 
En reklameplads på en taxa vil derfor blive set mere end nogen anden reklameplads i byen, og det er derfor en unik måde at få dit budskab ud på.
 
En reklameplads kan enten være som en del af taxa (f.eks. en streamer) eller det kan være en total indpakning. En indpakning vil typisk holde i 24 måneder.